orginele scripts?

Hollywood wat ben je nu aan het doen. bijna alle films die tegenwoordig uit komen zijn remakes, sequels, prequels of boekverfilmingen. Zijn er geen goeie originelen ideeën meer? Is alles al gemaakt? vast niet toch? Het lijkt er ieder geval wel op, bijna alle films die er dit jaar aankomen zijn niet origineel 
Komt het omdat het een makkelijke manier is om mensen naar de bioscoop te trekken? Ik bedoel maar als een franchise waar ik fan van ben met een nieuwe film komt dan ga ik daar voor zeker naar de bioscoop. En die liveaction Disney sprookjes dat zijn eigenlijk gewoon de verhalen die we al zo vaak hebben gezien maar dan in een nieuw jasje. Maar toch gaan we waarschijnlijk massaal naar de live action Belle en het beest.
Kan het ook zijn dat het misschien  aan ons ligt, de kijker? Willen we gewoon niks nieuws? Want de meeste mensen vinden nieuw eng en iets ouds geeft zo’n lekker nostalgisch gevoel. Maar heel veel remakes worden meestal afgemaakt door het publiek.  
Waarom gaan we dan altijd naar de bioscoop als er een remake uit komt. Dat zorgt er alleen maar voor dat me meer remakes krijgen. Maar vinden we dat wel erg?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s