Tangled TV serie

Ben je fan van tangled?  
Dan heb ik goed nieuw voor je. Ergens in 2017 komt een serie van tangled uit. De precieze datum is helaas nog niet bekent maar de eerst trailer is al uit. 
Op het einde van de film woord haar haar afgeknipt. In de serie groeit dat op Mysterieuze wijzen weer terug, en hun goal is om het haar weer kort en bruin te krijgen. Dat lukt natuurlijk niet gewoon met een schaar. 
De Art style is alleen wel verandert. In plaats van 3D animatie is het nu 2D animatie. geworden. Er komt ook nog eens een nieuw vrouwelijk karakter bij die Eugene en Rapunzel gaat helpen met hun probleem. 
De originelen stemmen van Rapunzel en Flynn Rider (Mandy Moore en Zachary Levi) keren ook terug. Wat het natuurlijk alleen maar beter maakt. 
Het is eigenlijk een langverwachte sequel op de film. Veel fans (inclusief ik zelf) hebben hier erg naar uitgekeken. Dus niet alleen jonge kinderen zitten straks vastgeplakt aan het beeld , genoeg mensen die eigenlijk iets te oud zijn gaan er ook van genieten. Maar laten we eerlijk zijn wie is er nou weer te oud voor Disney.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s