orginele scripts?

Hollywood wat ben je aan het doen. bijna alle films die tegenwoordig uit komen zijn remakes, sequels, prequels of boekverfilmingen. Zijn er geen goeie originelen ideeën meer? Is alles al gemaakt? vast niet toch? Het lijkt er ieder geval wel op, bijna alle films die er dit jaar aankomen zijn niet origineel 
Komt het omdat het een makkelijke manier is om mensen naar de bioscoop te trekken? Ik bedoel maar als een franchise waar ik fan van ben met een nieuwe film komt dan ga ik 100% zeker naar de bioscoop. En die live action Disney sprookjes zijn eigenlijk gewoon de verhalen die we al zo vaak hebben gezien maar dan in een nieuw jasje. Toch gaan we waarschijnlijk massaal naar de live action Belle en het beest.
Kan het zijn dat het misschien aan ons ligt? Willen we gewoon niks nieuws? Want de meeste mensen vinden nieuw eng en iets ouds geeft zo’n lekker nostalgisch gevoel. Maar heel veel remakes worden meestal afgekraakt door het publiek.  
Waarom gaan we dan altijd naar de bioscoop als er een remake uit komt. Dat zorgt er alleen maar voor dat me meer remakes krijgen. Maar vinden we dat wel erg?

Leave a comment